Terug naar blog overzicht

Klaar voor de start……GAAAAAAAN!

Start

Met trots, passie en enorm veel energie kan ik vandaag een start nemen met Met Vuur! Ik ga een positie innemen in een enorm divers speelveld. De concurrentie is enorm. De tijd om als zelfstandige te starten lijkt (als ik de media mag geloven) niet optimaal. En toch! Ik laat me niet afschrikken. Ik ga uit van mijn eigen kracht en ga heerlijk genieten. Ik ga genieten van autonomie…en ik ga mijn droom eindelijk leven. Mijn droom was om een eigen trainingsbureau te hebben. Vandaag is dat een feit.

Ik ga de droom invullen met mijn gezin en met prachtige mensen om me heen. Mensen die me scherp houden en me tijdig een spiegel voorhouden. Topcollega’s en topcoaches, zodat ik de ambitieuze doelen voor deze ‘wedstrijd’ ga halen. Immers…vanuit mijn voorbereiding sta ik klaar voor de start…en nu gaat het beginnen!

De naam Met Vuur geeft aan hoe ik mijn wedstrijd wil gaan lopen. Vuur staat voor passie, warmte en energie. Het zijn de elementen die ik in het recente verleden als manager-coach graag aan andere trainers en training managers overbracht. Vanaf heden ga ik het vuur als mijn kracht gebruiken om opdrachtgevers en deelnemers rechtstreeks aan te steken. Vuur zet altijd een beweging in.

In deze blog neem ik jullie mee in de stappen van Met Vuur. Mooie ervaringen, dillema’s, inzichten…

Deze blog gebruik ik ook om mijn dankbaarheid te kunnen delen.

Jordi Diepstraten (Pinch of Pepper)…dank je wel voor het ontwerpen van zowel logo als website. Je bent echt enorm goed…een ware professional. Je bent niet alleen technisch en in ontwerp goed…je weet ook in contact aan te sluiten op de mens achter de opdracht. Daardoor overtreft het eindresultaat mijn stoutste verwachtingen.

Esther Keim (eStherK Ontwerp – Studio Dongkei)…wat ben jij een enorm fijn en mooi mens! Het was een geweldige ervaring om met je samen te werken. Je hebt me in je foto’s weer te pakken! Je weet de kern van persoon en wens vast te leggen op prachtige foto’s. Je hebt een ontspannen perfectionisme…geweldig…dank je wel voor de prachtige foto’s.

Dianne…dank je wel voor je onvoorwaardelijke steun en je enorm mooi, groot hart! Mijn droom wordt onze droom!

Het startschot heeft geklonken…ik ga beginnen!

Interessante artikelen

 • Omoiyari – De Japanse kunst in onbaatzuchtige compassie

  19 april 2021

  Iets geven, zonder dat er iets tegenover staat…dat lijkt in onze handelsmaatschappij bijna ondenkbaar. Op het moment dat je het overkomt, gebeurt er iets. Je waardering en dankbaarheid voor de persoon nemen toe. Je tevredenheid en loyaliteit worden geprikkeld…je kunt het nauwelijks geloven…en je hebt een verhaal te vertellen. In mijn fascinatie voor de Japanse…

  Lees verder »

 • Nieuws-moe

  18 februari 2021

  Herken je de volgende situatie? Je rijdt in de auto. De radio aan. Het laatste liedje van het uur is gedraaid. De laatste reclame. Je draait het volume even wat harder, want het journaal komt eraan. Of herken je de volgende situatie? De TV staat aan. Je hoort de laatste reclames op de achtergrond. Je…

  Lees verder »

 • Een worsteling tussen identiteit en imago

  26 augustus 2020

  Wie ben jij nu echt? Ondanks dat het een korte en eenvoudige vraag is, blijkt het antwoord in het huidige tijdsbeeld heel lastig om te geven. In de hedendaagse maatschappij draait het immers meer om imago en beeldvorming dan om identiteit en waarheid. Wat is imago? Imago komt uit het Latijn en betekent “beeld”. Imago…

  Lees verder »

 • Agressie op de werkvloer – Dat mogen we nooit normaal vinden!

  17 augustus 2020

  Het was op een dinsdag in de namiddag. Routineklus voor Justitie. Een ‘normale’ hulpvraag van een cliënt. Ik liep de kamer binnen en ik voelde meteen dat het goed fout was. Alle alarmbellen gingen in me loeien op het moment dat de deur zich achter me sloot. Dit is niet het begin van een fictief…

  Lees verder »

 • De waarde van gedrevenheid en bevlogenheid

  25 mei 2020

  Los van elkaar zijn ze sterk. Als duo zijn ze onoverwinnelijk. In navolging op mijn vorige blog (Ken je kernwaarden!) ga ik in deze blog op zoek naar de onderschatte waarde van de kernwaarden gedrevenheid en bevlogenheid. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen gedrevenheid en bevlogenheid? Gedrevenheid wordt ‘aangezet’ vanuit het hoofd. Iemand die gedreven…

  Lees verder »