Terug naar blog overzicht

Klaar voor de start……GAAAAAAAN!

Start

Met trots, passie en enorm veel energie kan ik vandaag een start nemen met Met Vuur! Ik ga een positie innemen in een enorm divers speelveld. De concurrentie is enorm. De tijd om als zelfstandige te starten lijkt (als ik de media mag geloven) niet optimaal. En toch! Ik laat me niet afschrikken. Ik ga uit van mijn eigen kracht en ga heerlijk genieten. Ik ga genieten van autonomie…en ik ga mijn droom eindelijk leven. Mijn droom was om een eigen trainingsbureau te hebben. Vandaag is dat een feit.

Ik ga de droom invullen met mijn gezin en met prachtige mensen om me heen. Mensen die me scherp houden en me tijdig een spiegel voorhouden. Topcollega’s en topcoaches, zodat ik de ambitieuze doelen voor deze ‘wedstrijd’ ga halen. Immers…vanuit mijn voorbereiding sta ik klaar voor de start…en nu gaat het beginnen!

De naam Met Vuur geeft aan hoe ik mijn wedstrijd wil gaan lopen. Vuur staat voor passie, warmte en energie. Het zijn de elementen die ik in het recente verleden als manager-coach graag aan andere trainers en training managers overbracht. Vanaf heden ga ik het vuur als mijn kracht gebruiken om opdrachtgevers en deelnemers rechtstreeks aan te steken. Vuur zet altijd een beweging in.

In deze blog neem ik jullie mee in de stappen van Met Vuur. Mooie ervaringen, dillema’s, inzichten…

Deze blog gebruik ik ook om mijn dankbaarheid te kunnen delen.

Jordi Diepstraten (Pinch of Pepper)…dank je wel voor het ontwerpen van zowel logo als website. Je bent echt enorm goed…een ware professional. Je bent niet alleen technisch en in ontwerp goed…je weet ook in contact aan te sluiten op de mens achter de opdracht. Daardoor overtreft het eindresultaat mijn stoutste verwachtingen.

Esther Keim (eStherK Ontwerp – Studio Dongkei)…wat ben jij een enorm fijn en mooi mens! Het was een geweldige ervaring om met je samen te werken. Je hebt me in je foto’s weer te pakken! Je weet de kern van persoon en wens vast te leggen op prachtige foto’s. Je hebt een ontspannen perfectionisme…geweldig…dank je wel voor de prachtige foto’s.

Dianne…dank je wel voor je onvoorwaardelijke steun en je enorm mooi, groot hart! Mijn droom wordt onze droom!

Het startschot heeft geklonken…ik ga beginnen!

Interessante artikelen

 • “De Tour win je in bed”- wanneer wordt u eens wakker?

  20 september 2021

  In 1980 won Joop Zoetemelk de Tour de France. In een interview vertelde hij dat een grote wielerronde alleen gewonnen kan worden in combinatie met een goede nachtrust. Op dat moment vertelde hij niets nieuws…maar zijn verhaal zorgde wel tot een hernieuwde bewustwording over het belang van slaap. Onderzoeken tonen aan dat slapen directe invloed…

  Lees verder »

 • Het stellen van gedragsdoelen

  12 september 2021

  Zou je ander gedrag van sommige medewerkers willen zien? Zou je bijvoorbeeld willen dat jouw medewerkers minder over elkaar praten en meer met elkaar praten? Of dat medewerkers uit zichzelf meer verantwoordelijkheid nemen en oppakken…dus minder afwachten en terugleggen bij jou als leidinggevende? Dat gaat zelden automatisch…maar ik heb een tip! Als je medewerkers en…

  Lees verder »

 • People Management – een extra definitie na een bordje Surinaamse bami

  22 augustus 2021

  In deze blog over People Management wil ik jullie een definitie voorleggen. Een definitie van People Management die ik spontaan aangereikt kreeg terwijl ik bezig was met de voorbereidingen op een teambuildingsessie bij een grote autodealer. De definitie luidt als volgt: “People management is de aanname achter jouw oordeel verifiëren.” Laat deze definitie even op…

  Lees verder »

 • Omoiyari – De Japanse kunst in onbaatzuchtige compassie

  19 april 2021

  Iets geven, zonder dat er iets tegenover staat…dat lijkt in onze handelsmaatschappij bijna ondenkbaar. Op het moment dat je het overkomt, gebeurt er iets. Je waardering en dankbaarheid voor de persoon nemen toe. Je tevredenheid en loyaliteit worden geprikkeld…je kunt het nauwelijks geloven…en je hebt een verhaal te vertellen. In mijn fascinatie voor de Japanse…

  Lees verder »

 • Nieuws-moe

  18 februari 2021

  Herken je de volgende situatie? Je rijdt in de auto. De radio aan. Het laatste liedje van het uur is gedraaid. De laatste reclame. Je draait het volume even wat harder, want het journaal komt eraan. Of herken je de volgende situatie? De TV staat aan. Je hoort de laatste reclames op de achtergrond. Je…

  Lees verder »