Coaching

Training, Coaching & Development

Life Coaching

Als life coach helpen wij het beste uit jezelf en je leven te halen. Hiervoor kijken we samen met jou naar je persoonlijkheid, drijfveren, waarden, competenties, ontwikkelingsmogelijkheden en wensen. Door zonder aanname te luisteren en de juiste vragen te stellen, ondersteunen we je om je eigen antwoorden te vinden en je eigen plannen te realiseren. Je gaat zelf aan de slag met je inzichten en plannen.

Loopbaan Coaching

Als je worstelt met lastige vragen, omdat je niet weet wat je met je carrière wilt. Als je wakker ligt van je werk. Als je vast zit in je keuzes…als je symptomen voelt van een burn-out, neem contact op met Met Vuur. Wij brengen jouw vuur weer aan het branden.

Performance & Business Coaching

Met Vuur heeft de expertise om je te ondersteunen in het realiseren van jouw beoogde persoonlijke en business resultaten. Wij staan garant voor een positieve en scherpe spiegeling. Wij dagen je uit om het maximale uit jezelf en je business te halen.

Meer weten?

Patrick Köhler

Patrick Kohler

Mijn naam is Patrick Kohler en ik ben de trotse eigenaar van Met Vuur. In mijn werk maak ik altijd gebruik van potentie en kracht van de deelnemers zelf. Mijn potentie en kracht zitten in energie, passie en inspiratie… hetgeen zich voor mij bundelt in het basiselement VUUR. Met Met Vuur gaan we voor de beste individuele prestaties en hoogste organisatie resultaten. Met Vuur levert! Mensgericht en resultaat gedreven!

Kennismaken?

Bel of mail Met Vuur om u verder op te warmen!