Development

Training, Coaching & Development

Vanuit een rol als adviseur, ad interim manager of projectleider is Met Vuur in te zetten om ambitieuze resultaten te boeken voor jouw organisatie.

Business Learning Development

Met Vuur kan vanuit diverse rollen een lerende organisatie helpen bouwen. Vanuit visie, missie en strategie kunnen we Trainingsmanagement- en Trainingssupport afdelingen inrichten en leiden. Wij ambiëren een korte, tijdelijke rol om jullie eigen mensen snel in vuur en kwaliteit te positioneren.

Business Development

Als je met je organisatie voor een belangrijke transformatie staat, is Met Vuur het bureau om jouw traditionele denkpatronen te doorbreken. Wij kijken vanuit diverse perspectieven met je mee en staan garant voor de meest kritische vragen die je omgeving je misschien niet durft te vragen. Wij dagen je uit tot ultieme en out-of-the-box sparring. Onze laatste vraag is altijd: “Weet je het nu absoluut zeker?

Meer weten?

Patrick Köhler

Patrick Kohler

Mijn naam is Patrick Kohler en ik ben de trotse eigenaar van Met Vuur. In mijn werk maak ik altijd gebruik van potentie en kracht van de deelnemers zelf. Mijn potentie en kracht zitten in energie, passie en inspiratie… hetgeen zich voor mij bundelt in het basiselement VUUR. Met Met Vuur gaan we voor de beste individuele prestaties en hoogste organisatie resultaten. Met Vuur levert! Mensgericht en resultaat gedreven!

Kennismaken?

Bel of mail Met Vuur om u verder op te warmen!