Werkgebieden

Training, Coaching & Development

Automotive Plus

Met Vuur heeft een exclusief partnerschap met Automotive Plus over alle trainingen, coaching en development in de Automotive Branche. Met dit partnerschap zijn Met Vuur en Automotiveplus in staat om trainingen, coaching, projectleiding en Learning Development effectief en efficiënt vanuit gezamenlijke expertise op te pakken. De personen, visie en werkwijze vanuit Automotive Plus sluit perfect aan op Met Vuur. 1 + 1 = 3 ! Dat betekent dat we onze Automotive kennis over uiteenlopende disciplines (Service, Sales, Garantie, Magazijn en Management) gebundeld hebben. Hetgeen leidt tot kwaliteit en expertise die gegarandeerde groei oplevert in persoonlijk rendement en dealerrendement.

Gezondheidszorg

Wilt u de zorgkosten binnen uw instelling reduceren? Wilt u de tevredenheid van patiënten over de geleverde zorg vergroten? Wilt u de tevredenheid van uw medewerkers binnen uw instelling vergroten? Met Vuur werkt graag met u mee. Met passie en toewijding trainen en coachen wij in algemene ziekenhuizen en binnen de geestelijke gezondheidszorg. Wij nemen de ervaring mee uit andere branches en weten een kruisbestuiving te realiseren in uw instelling…omdat we uw vraag kunnen doorgronden. Wij hebben binnen de gezondheidszorg gewerkt aan thema’s als klanttevredenheid, commercieel denken, lean management, inrichten van (zelfsturende) teams en omgaan met agressie. We hebben MT-leden, zorgmanagers en verpleegkundigen getraind en (individueel) gecoacht. Wij hebben zorg voor uw zorgverlening!

Sales & management

Met Vuur heeft een zeer ruime ervaring in sales en management trainingen en coaching. Van zeer grote internationale profit maatschappijen tot kleinere MKB-ers. Met Vuur staat voor u klaar! Met out-of-the box training en coaching staan we garant voor beweging. Wij trainen niet voor een tevredenheidscijfer. Wij trainen voor effect en impact. Zo hebben we tijdens een training consultants van een uitzendorganisatie de passie in het verkopen terug kunnen geven. Door een onconventionele training in het drukke winkelhart van een grote stad werden opdrachten gekoppeld aan theoretische modellen…maar in de basis werd iedere deelnemer geholpen om zichzelf te verkopen en de passie voor het vak terug te vinden. Hetgeen geleid heeft tot een groei van individueel rendement en een bijdrage aan de groei van het marktaandeel van de uitzendorganisatie.